Om os

Bon Goût 

 

Innovation on the move - since 1945

 

Bon Goût betyder god smag, og er en dansk virksomhed, der blev etableret i 1945 af Erik Guttermann i lokaler på Vesterbrogade i København. Virksomhedens formål var at designe, producere og sælge håndsyede dametasker. Igennem tiden oplærte Erik Guttermann nogle af branchens dygtigste og mest kreative porteføljemagere.

 

Fra 1967 til 1992 var Bon Goût distributør for Samsonite, som vi stadig sælger som en del af vores sortiment. Ændringen i samarbejdet i 1992 førte til, at Bon Goût startede produktion af egne kufferter og i dag formodentlig er Danmark’s største producent af kufferter.

 

I 1993 fik Bon Goût prædikat som Kongelig Hofleverandør af hendes Majestæt Margrethe II, Danmarks dronning. En titel som vi er meget stolte af.

 

Da Erik Guttermann valgte at gå på pension i 2002 gennemførtes et generationsskifte, og Bon Goût ejes i dag af Erik Guttermanns søn, svigersøn og den tidligere salgschef.

 

Siden starten i 1945 har Bon Goût udviklet sig til i dag at være en virksomhed, der tilbyder et bredt udvalg af tasker og kufferter samt kundespecifikke varer til mange forskellige formål både til private kunder og virksomheder.

 

I alt hvad vi laver, udnytter vi den store erfaring, vi har i vores medarbejderstab samt et netværk af partnere, som vi har arbejdet sammen med igennem mange år, da vi tror på at loyalitet og stabilitet sikrer kvaliteten i de produkter og løsninger, vi leverer.

 

Vi har hovedkontor i Vallensbæk og detailforretninger på flere lokationer i Danmark.

 

Vores repræsentant i England er specialiseret i udviklingen af løsninger indenfor uniformering til virksomheder, og i Danmark tilbyder vi support til udvikling af special produkter til virksomheder uanset, om formålet er rejse, produkt præsentation, uniformering eller andet.

 

Mission

 

At levere kvalitets løsninger til mennesker og virksomheder i bevægelse

 

Vision

 

At sikre, at mennesker kan medbringe, hvad de har behov for, uanset hvor turen går hen, hvad formålet er, og hvor lang turen er, via dedikeret fokus på design, kvalitet og vores kunders behov.

 

Værdier

 

Vi ønsker at være en attraktiv virksomhed for vores medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere ved at lytte, involvere og med engagement fokusere på kvalitet i alt, hvad vi gør.